sâmbătă, 19 februarie 2011

Fantomele si locurile bantuite.

Cand spunem fantome, ne gandim imediat la aratari sinistre sau orice alt lucru infiorator.
Cand spunem case bantuite, ne gandim imediat la fantome care isi '' petrec '' timpul pe acolo.
Ceea ce trebuie sa stim e ca atunci cand o usa se inchide singura sau luminile se sting nu inseamna neaparat ca de vina este o fantoma. Amatorii in paranormal cred ca fiecare glob, fiecare umbra sau fiecare sunet este produs de ceva supranatural. Globurile nu sunt fantome, sunt fire de praf sau adunaturi de energie, cat despre sunete, exista zeci de factori care sunt de vina. Fantomele nu bantuite de capul lor, trebuie sa existe un motiv.
In primul rand, pentru a sti daca un loc este bantuit trebuie sa te obisnuiesti mai intai cu locul respectiv, ca dupa aia sa simti daca se intampla ceva. Telefoanele mobile, camerele de filmat, aparatele foto, sunt primele care au de '' suferit '' , pentru ca fantomele absorb energia electrica din acestea. De exemplu daca intri intr-o casa cu un telefon mobil care are bateria full, iar dupa putin timp bateria este descarcata complet. Atunci cand o fantoma atinge o persoana, persoana respectiva simte o raceala in locul unde a fost atins. De cele mai multe ori fantomele sunt inofensive, ele vrand sa te atentioneze in legatura cu ceva sau au nevoie de ajutor. Daca cineva moare intr-un accident de masina, de exemplu, '' persoana '' respectiva nu-si da seama ca e moarta si continuie sa-si traiasca viata pe Pamant. Daca stai la casa, cel mai probabil o sa gasesti fantoma in pod. Dar exista si fantome negative. Acestea se numesc demoni. Demonii sunt spirite negative care nu au fost niciodata oameni si care vor sa-i posede sau sa le faca rau, sau in cel mai rau caz, sa-i omoare.
Cum ne dam seama cand un loc este bantuit?
Cand usile se deschid si se inchid singure, nefiind vorba despre vant sau alti factori naturali, atunci intervin cei supranaturali. Daca ai animale de casa, acestea evita sa stea departe de anumite zone sau se sperie de ceva '' inexistent '' . De cele mai multe ori, chiar daca esti singur intr-o incapere, simti ca esti privit, sau ca mai e cineva cu sau langa tine sau atunci cand intri intr-o camera exista o schimbare radicala de temperatura.

Nu prea avem de ce sa ne temem de fantome, pentru ca ele pot simti si pot reactiona intr-un mod negativ, reusind sa ne raneasca. Cel mai bun mod de a scapa de fantomele ce se bantuie un loc, este sfintirea casei sau comunicarea cu fantoma, cerandu-i sa plece. Chiar daca pare un lucru nebunesc, el da de cele mai multe ori roade.

5 comentarii:

  1. Nah:[...Nu am nicio fantoma in casa...:[ Daar:x Cand am fost la varu'mio acasaaa, mi s-a descarcat telefonul intr-o ora:x si-l lasasem toata noaptea la incarcat:X. Bineinteles ca tata zice ca e din lipsa semnalului8-|...:]] Aaaa!:x Si tastatura mea e posedata...:X Criss stie:>

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai eu nu sh sa am fantome =)) dar oricum mistoc ... mamy noi suntem doua paranormale :))

    RăspundețiȘtergere
  3. acum am inca un motiv la intrebarea mea " de ce mi se descarca bateria la toate telefoanele din casa , chiar daca au stat la incarcat cateva ore " :-? dar daca inainte sa te culci simti un miros foarte ciudat in camera ,auzi niste zgomote ca si cand cineva ar fi la usa ,iar apoi ai un somn foarte zbuciumat si esti intr-o stare de vis si realitate si apoi simti ca cineva te atinge/mangaie .. asta ce o insemna ? :-?

    RăspundețiȘtergere