vineri, 4 februarie 2011

Reincarnarea - intre mit si adevar

Cati dintre voi nu va-ti intrebat ce se intampla cu sufletul dupa moarte? Oare se duce si sufletul odata cu corpul, sau poate se ridica la Ceruri? Sau cine stie, poate se intoarce pe Pamant incepand o alta viata. Nu stiu cati dintre voi crede in ceea ce numim noi '' reincarnare ''. Dar cred ca pe oricine ar pune pe ganduri atunci cand un copil de 2-3 ani stie amanunte din viata unui om decedat sau este '' obsedat '' de o meserie, nu?
Se spune ca, copilul cu varste cuprinse intre 0-4 ani isi poate amintii lucruri din viata anterioara. Cum ar fi cosmarurile, de exemplu. Bineinteles ca dovezi, mai pot sa fie si asa-zisele semne din nastere. Un caz asemanator sa petrecut in S.U.A., cand un baietel, Jamie, de care se spune ca ar fi reincarnarea unui pilot din al 2-lea razboi mondial.
De la 2 ani avea cosmaruri ca este impuscat intr-un avion de razboi. Cand parintii lui treceau pe langa camera lui il auzeau tipand: '' Avion la pamant, foc, nu pot iesi! ''. Cand parintii l-au intrebat despre ce este vorba, Jamie a raspuns ca japonezii au tras in avionul lui. Tot la varsta de 2 ani a identificat o poza cu locul Iwo Jima din oceanul Pacific. Parintii au facut cercetari si au descoperi ca pilotul James M. Houston Jr. a murit la 21 de ani, impuscat, in acea locatie pe 3 martie 1945.
In general, copii isi amintesc lucruri din viata anterioara, care dispar mai tarziu, acestea fiind inlocuite cu amintiri mai recente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu