vineri, 4 februarie 2011

Cum sa fii o fantoma...

Mai nou, oriunde cauti poze cu fantome, gasesti fake'uri. Nu am nimic impotriva fake'urilor, numai ca unele sunt pur si simplu penibile! De aceea, am zis sa va arat si voua cateva metode prin care puteti deveni fantome...fake. 

 

 1. Iti iei un cearsaf in cap, te prefaci ca esti suparata sau ca vrei sa bantui pe cineva, si iti faci poza! Nu conteaza daca cearsaful e putin transparent, conteaza sa te vezi tu, "fantoma"!


 2. Iei un cearsaf mai vechi, te urci in pod, ii dai drumul si ii faci o poza. Vii, descarci poza, o modifici in asa fel incat sa para mai scary si le-o arati tuturor. Le spui ca e poza originala, si ca e fantoma stra-bunicului stra-nepotului tau!


3. Te dai cu ruj strident FOARTE strident, asa ca o pitipoanca, numai ca alegi ruj negru, fard negru cat incape si te prefaci ca esti nervoasa. iti cauti un fotograf din ala mai prost(sugeram un copilas de 3 ani), ii spui sa-ti faca o poza si sa miste aparatul! O sa iesi foarte "tru"!:X Luati ca exemplu poza de mai jos si daca nu va iese...plangeti!


 4. Ce fantoma draguta!:X Vrei si tu, asa-i? Hai ca nu-i greu. Intai le zici tuturor ca vrei sa te sinucizi, aruncandu-te in apa. Nimeni n-o sa te creada, asa ca rogi pe cineva sa te pozeze. Defapt, tu esti doar "trista". Bun, face ala/aia poza, o vezi si zici ca e prea reusita ca sa te mai sinucizi!>:) Te duci acasa, modifici poza cu toate programele posibile si rogi pe cineva sa le-o arate tuturor, sustinand ca e fantoma ta, care e sad. Toti intra in panica, tu te ascunzi in dulap si cand isi pierd orice speranta, iesi si faci: "Boo!". Ce superb!:X



Nah, eu v-am zis cum sa va "fantomizati". Daca va iese, ne dati si noua pozele? Saru'mana! 

P.S.: Mami mami, m-am facut fantoma!:X 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu